hover animation preload

iki saati 80 euro'ya soyundum
by sicolanarkozy in





iyi para aslinda, bugun zor durumda olsam yine soyunurum.


ciplakligimla ilk defa barismam boyle basladi. ciplaklar kampina gitme, ciplak kluplere gitmem hep bunun sonrasindaydi.benim icin bi ruptura ilk soyunmam...

calisma hakkini daha almamisim, cevap bekliyorum.ayda 350 euro veriyor devlet ama sigara 5 euro burada. ancak sigarama yetiyor. tavuk ucuz oldugu icin, habire tavuk yiyorum, neredeyse yumurtlama asamasindayim. avrupada olanlar , turkiyeye para filan yollar; benim ailem bana koli yolluyor turkiyeden.postaneye gidince utaniyorum, onlarda sasiriyor bu duruma.

burada guzel sanatlarda okuyan bi turkle tanisiyorum. havali bi tip, saclari dalgali, elinde hep kitaplar, fransizcayi "yok mu beni siken" kivrakliginda konusuyor. aciyor sanirim bana, bende kendime aciyorum zaten. umrumda degil (kendime acimadigim zamanlarda, zoruma gider oysa bu)

"gel" diyor bana, arts metier'de, ciplak model ol, iyi para veriyorlar. "tamam" diyorum. hayir, meslekler konusunda zaten hic kompleksim yok. ne olsa yaparim ben. turkiyede alinan diploma zaten bi sike yaramiyor burada.

okula gidiyorum, bi grup ogrenci var. utanarak soyunuyorum ama onlarin umrunda degil.kilodumdan utaniyorum, pazar mali..bu nedenle kilodumu kasla goz arasinda pantolonumla birlikte cikartiyorum.

oturtuyorlar beni. sandalyede nasil soguk, gotum donuyor. ise yariyor bu sogukluk..ereksiyon olmami engelliyor.

en buyuk korkum bu zaten.

"allahim, ne olur kalkmasin", bi fatiha suresini bildigim icin, onu okuyorum icimde. sonra o da bitiyor, fettulah'i dusunuyorum, bu iyi geliyor. annem megerse olmus diyorum, cidden huzunleniyom burada..


bi de acayip merak duygusu, acaba nasil cizmisler diye?

isim bitince, tek tek bakiyorum resimlere. arkamda oturanlar gotumu buyuk cizmis, onde oturanlar sikimi..

arkadasim diyor zaten bunun aciklamasini. fettulahi dusununce, insanin gotu buyur, siki kuculurmus diye..



3 commentaires:

ibnenin onde gideni a dit…

ucuza gitmissin.. go-go boyluk da yaptin mi ? : )

sicolanarkozy a dit…

o ne lan?

Anonyme a dit…

o muamma kaldı de mi? go-go öğrenemedik hala.

Enregistrer un commentaire